Despre noi

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de construcții și ne-am propus să oferim cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri. Avem o experiență bogată în domeniu și suntem pregătiți să vă ghidăm în fiecare etapă a procesului de construcție a casei dumneavoastră.

Oferim servicii complete de la proiectare la construcție, renovare și amenajare a locuințelor sau a clădirilor de birouri, asigurându-ne că fiecare proiect este executat cu profesionalism, eficiență și în conformitate cu cele mai ridicate standarde de calitate.

Suntem specializați în construirea de case, fie ele tradiționale sau moderne, precum și în renovarea și restaurarea caselor vechi. De asemenea, ne ocupăm de proiectarea și construirea de foisoare și terase, adăugând valoare proprietății dvs. și creând spații de relaxare confortabile pentru familia dvs. și prietenii dvs.

Pentru a asigura că proiectul dvs. este executat la cele mai ridicate standarde, lucrăm doar cu materiale de cea mai bună calitate și cu echipamente de ultimă generație. De asemenea, ne asigurăm că proiectul dvs. este întotdeauna în conformitate cu cele mai recente regulamente și standarde de construcție și că respectăm termenele și bugetele stabilite.

În plus, oferim și servicii de antreprenoriat general, asigurându-ne că fiecare aspect al proiectului dvs. este gestionat și coordonat eficient. De la planificare și proiectare la gestionarea contractelor, achiziționarea de materiale și gestionarea lucrărilor de construcție, suntem aici pentru a vă oferi servicii complete de la început până la sfârșit.

Serviciile noastre de construcții

Construcții.
Proiectare. Case București și Ilfov.

Vrei să vorbim
despre proiectul tău?
Contactează-ne acum!